Old Town on taynna inkkarien pitamia sekatavakaupppoja. Osa niista on "erikoistunut" johonkin, tarkoittaen siis sita, etta kyseisia artikkeleita on vahan enemman muun tavarapaljouden rinnalla. Erikoistumisartikkeileina voivat toimia kengat, kotitaloustarvikkeet tai oikeastaan ihan mika hyvansa. Kangaskaupat ja rautakapuat ovat yleensa erikseen, mutta sekaan ei tarkoita sita, etteiko rautakaupan kulmassa voisi olla kangasnurkkausta tai toisin pain.

Kaytiin etsimassa tyynyja tuleville vieraille. Hanke ei ollut helpoimmasta paasta Ilmeisesti paikalliset eivat juuri kayta tyynyja. Lopulta loysimme niin tyynyja, oljylampun sydanta kuin uuden suihkun suuttimen. Eri kaupoista tietty.

Nykyaan vanhassa kaupungissa kayminen on kuitenkin jo mukavaa, kun uskaltaa rohkeasti menna niille pienille sivukaduillekin ja tietaa suunnillee, mista mitakin voisi ehka loytaa. Harmittavan harvoin tulee kuitenkaan enaa lahdettya niille suunnille, sen verran olen laiskistunut, etta koitan loytaa palvelut kotikulmilta.