Mosambikin joukkue ei todellakaan ollut mikaan keski-ikaisten bisnesnaisten jokkue. Vielakaan meille ei ihan selvinnyt, miten joukkue oli koottu, mutta mukana oli suuri maara n. 20-vuotiata, jotka selvasti olivat treenanneet pitkaan. Pallonhallintataidot olivat toista luokkaa kun meilla ja moni pelaaja oli ihan alyttoman nopea ja lisaksi joukkueella oli ihan oikea peliasu!! Niinpa saimme neniin 6-0.

Ensimmainen puoliaika meni panikoidessa. Ensimmainen maali tuli ehka 30 sekuntia pelin alkamisen jalkeen eika toisenkaan syntymiseen mennyt kovin kauaa. Kolmas ja neljas syntyivat ekan puoliajan kuluessa, mutta niita Mosambik ei saanut aikaiseksi enaa ihan yhta helposti. Kolmonen syntyi maalivahdin mokasta ja neljatta emme kai olisi pystyneet pelastamaan millaan - banaanipotkulla tehty maali puolestakentasta syntyi niin komeasti, ettei sille voinut kun taputtaa.

Tokalla puoliajalla me ryhdistaydyimme ja peli oli itseasiassa sangen mallikasta. Onnistuimme syottelemaan toisillemme eika porukka enaa ryntaillyt kohti palloa kun ryhma paattomia kanoja. Jos ihan totta puhutaan, me hallitsimme pelia, mutta Mosambik teki maalit.

Pelin jalkeen olimme kuitenkin ihan hemmetin tyytyvaisia. Pelaaminen oli yllattavan hauskaa ja omasta mielestamme ylitimme itsemme. Viela joulun aikaan kenellakaan ei ollut hajuakaan saannoista saati pallonkasittelysta. Siihen nahden tulos ei edes ollut paha. Myos mina olin tyytyvainen omaan suoritukseeni. Kunto nyt loppui ihan kesken (jouduin tulemaan vaihtoon 25 minutin jalkeen ja sitten palaamaan myohemmin arenalle), mutta mitaan pahoja virheita ei tullut ja muutaman kerran jopa ylitin taitoni - kuten pukkaamalla palloa kerran!!!!