Hyva mina!! Hyva matkatoimiston aija!! Molemmat on melkoisia puusilmia... Vai mitas sanotte tasta:

Kavin tekemassa varauksen safarille matkatoimistossa kesakuun alussa. Sain sielta vahvistusta sahkopostilla. Sahkopostivahvistukseen ma vastasin ja halusin vaihtaa paivamaaria. Lopulta kaikki tuntui olevan ok ja hain voucherin. 

Eilen siippa ja vieraat lahtivat kohti Liwondea puolelta paivin ja mina tulin toihin tekemaan perjantain tunnit sisaan. Siippa soitti joskus iltapaivalla, etta nyt olis pikku ongelma... Liwondessa ei nimittain ollut niiden varausta ollenkaan. Varaus oli heinakuulle ja voucherissakin luki July, mutta koska ma tarkistin jokaisesta sahkopostista yms. ainostaan paivanumerot, en ollut huomannut mitaan. 

Mina aina merkkasin 22-24/06 ja se taas 22-24 July, ja jotenkaan kumpikaan ei ollut huomannut asiaa. Onneksi se oli vain puolittain mun mokani, kert olin kesakuulle varausta pyytanyt... Lahetin sille ystavallista ja pahoittelevaa meilia ja pyysin, etta voiskos se seta mitenkaan soittaa sinne paikkaan ja koittaa mitenkaan saada jarjestymaan seurueelle toisenkin yon. Eilen siis olivat sanoneet, etta ei valttamatta onnistu... Seta lahetti kovin valittelevan meilin mulle takas ja oli soittanut sinne heti, joten asia on nyt kunnossa ja vieraat ja siippa saavat olla norsuja ihastelemassa toisenkin yon.

Tuli kylla ihan hirvea morkkis siita, etta taas olin hoseltanyt. Jotenkin taa sahlaaminen ei kylla ole vahentynyt yhtaan.