Vaikka pakko myontaan, lauantaista sakka saa on ollut ihan kasittamattoman hyva, valilla pienta kirpeaa pakkasta ja auringonpaistetta, valilla todella kevaista ja yha sita auringonpaistetta. Tanaan on eka paiva, kun taivaalta tulee tohnaa - tietysti silloin kuuin meilla kurssi loppuu aiemmin ja ollaan menossa Oxfordiin kapottelemaan.

Vaikka kurssi on aika intensiivinen, tuntuu silti silta kuin olisin lomalla. Ympariston vaihdos on aina virkistavaa! Viikonlopun vietin vanhan ystavan luona Bristolissa (ehdin la aamuna kuiten shoppaamaan Oxford Streetille LOntooseen - kas kun mulla ei todellakaan ollut yhtaan talvisia aitiysvaatteita kaapissa ja teinpa jopa pikaisen saitsarinkin), oli ihanaa nahda kunnolla parin vuoden jalkeen ja vaihtaa kerrankin kunnolla kuulumisia. Maanataiaamuna matkasin tanne ja viikko on mennyt tehokkaasti opiskellessa (ja syodessa, hotellissa on turhan hyva ruoka ja kurssimaksu sisaltaa 3 ruokaa paivassa...). EIlen paasin leffaan piiiiitkasta aikaa, Slumdog Millionaire oli ihan jarkkyhyva leffa.

Viela kun jaksan kaksi paivaa, paasen taas Lontooseen hummaamaan. Siipakin lenta sinne perjantaina ja viikonloppu kuluukin sitten vanhojen Malawi-kavereiden seurassa ja ehka vahan shopatessa lisaa. Taman reissun voimin jaksan ihan varmasti vikat viikot Malawissakin, etenkin jos se muutto nyt tapahtuu. Ja sitten ihan ihan kohta Eurooppa kutsuu jalleen. jee.