Voi jumankekka, ma en jaksais tata saatamista yhtaan enaa.  Meilla siis fiksattiin 4 kk sitten takapihan valojen kaapelit, kun niiden kayttaminen aiheutti oikosulun toisessa puolessa taloa. Sahkari maksoi aivan simona, mutta onneksi se meni omistajan piikkiin, kun siina korjattiin edellisen sahkarin huonoa jalkea. Nyt siis sama tapahtui taas ja mun kasitykseni mukaan tyo on ehka viela surkeampaa kuin viimeksi, koska edellisella kerralla kaapeli kesti sentaan 1,5 vuotta, nyt vaan 4 kk.

Soitin meidan vuokrafirmaan  (Knight Frank, kasittaakseni toimivat aika monessa maassa) ja vastaanotto oli supernihkea ja hyvin hyokkaava. Taa on kuulema meidan vikaa eika sahkarin ja lasku tulee kylla meille ja tuskin sahkari on tehnyt mitaan huonosti ja itse asiassa me van ollaan niin surkeita ihmisia, etta siksi valot ei toimi. Oon varmaan ennenkin valittanuit siita ammasta, aivan karsea valkoinen malawilainen, jota inhosin ekasta tapaamisesta lahtien. Olis pitanyt ymmartaa, etta taman kanssa sita nyt sit diilataan loppuaika ja ottaa joku muu talo jotain muuta kautta. En todellakaan aio olla hetkeakaan pidempaan tossa talossa kun on pakko. Eli vaikka pitais muuttaa tavarat yhteen huoneeseen uudessa talossa, teen mielummin sen kuin karvistelen tuolla.

Jos se riekko kuvittelee, etta nuorempia asiakkaita voi kohdella ihan miten vaan, se on kylla aika vaarassa. Aion todellakin levittaa sanaa niiden haluttomuudesta auttaa yhtaan missaan. Ulkkaripiirit ovat Lilongwessa sen verran pienet, etta sana kiirii ihan kivasti. HAH!