Pankki teki ihan pyytaen ja yllattamatta pienen jekun mulle. Kavin tana aamun seinalla, tarkoitukasena oli nostaa 5,000 kwachaa (n. 25e). Tililla piti olla katetta ihan riittamiin, silla viime aikoina ei olla juuri torsatty. Jarkytys oli aikamoinen, kun automaatti ilmoitti, etta sorry - no can do. Tili oli kuulema 240,000 kwachaa (n. 1230 e) miinuksella. Jarkytyin tietty hirveasti ja olin ihan varma, etta nyt joku perkele on tehnyt meidan tililta kavalluksen. Tulin toimistoon ja kavin lapi kaikki tiliotteet ja kirjoittamani shekit eika asialle siltikaan loytynyt selitysta. Niinpa marssin pankiiin heti kun se aukesi ja pyysin printit tilitapahtumistani tammikuun alusta. Kavin ne lapi eika vielakaan loytynyt mitaan selitysta. Samalla tietysti vaahtosin kauhuissani pankkivirkailijalle, etta "nyt meidat on kylla ryostetty" .

Pankkivirkailija vaan hymahteli ja totesi sitten, etta kylla siella varmaan kaikki rahat on tallella (kuten ne pankin printitkin nayttivat),  "kun meidan pankki on off-line, niin tilien saldot saattaa nayttaa mita sattuu".

Arvatkaa, mika musta on omituisinta? Siis ei vain taman vaan kaikkien muidenkin pienten vastoinkaymisten suhteen. Se, etta en jaksavat yha hammastyttaa mua, siela nainkin pitkan ajan jalkeen. Eipa heti tosiaan tullut mieleen, etta konttorin seinassa oleva automaatti saattaiskin nayttaa jotain aivan omiaan ja etta siihen ei pida luottaa missaan nimessa.