Olen tanaan yrittanyt kirjoittaa seka tyohon etta muuhun elamaan liittyvia to-do listoja, jotta saisin kaiken tehtya enka havahtuisi viaklla viikolla kamalaan paniikkiin. Yleensa rakastan listojen tekemista ja hahmotan kaiken paremmin listojen kautta. Nyt en saa ajatuksia pysymaan kasassa edes nin pitkaan, etta saisin yhden listan tehtya. Puolivalmiita on poydankulmalla jo useampia.

Viikko on sujunut ihmeen tehokkaissa merkeissa, joten kai sita perjantaina voi jo olla aika sippi? Nukkumisesta kun on tullut aika kepsua ja toissa on viela aika lailla tekemista. Lisaksi sahko- ja vartijaongelmat rasittavat mielta merkitsevasti ja flunssakin yrittaa ehka puskea paalle.

Huomenna Captila Hotellilla juhlistaisiin St. Patricks dayta - todenakoisesti varsin kosteasti ja kovaaanisesti. Mua yritettiin houkutella sinne, mutta jotenkin on sellainen olo, etta en jaksa eika huvita. Voi olla, etta jalkeen pain harmittaa, jos jatan valiin, sinne menee nimittan about koko Lilongwe.  En vaan jaksaisi olla sosiaalinen ja reipas. Sohva kiinnostaa paljon enemman.