Tallaisina paivina sita toivois, etta olisi tyytyvaisena jaanyt kotimaan kamaralle, eika haihattelis taalla jossain huitsin nevadassa. En tieda kumpi on arsyttavampaa- se, etta toissa on hankalaa ja mutkikasta ja hidasta vai se, etta arkielama on hankalaa, mutkikasta ja kaikki on vaikeaa. Molemmin pahempi, mutta kylla taanaan oli aika pohjanoteeraus taa arkielaman paiva. En jaksa listata kaikkea, mutta huippukohdat on tassa:

-Aamulla huomasin, etta´sateliittiboksi oli sanonut sopimuksensa kokonaan irti. Ei auttanut enaa johtojen vaantely, boksi oli kokonaan kaput. Siippa ajoi kaupungin toiselle puolelle - vain kuullakseen, etta tota mallia ei enaa ole saatavilla (eika niita enaa korjata), joten oli ostettava uus.

- Naapurin puolella leikataan oksia puusta. Niita ei varmisteta mitenkaan, joten tietenkin sielta tippuu yks jattimainen oksarykelma meidan puolelle - suoraan pyorakatoksen paalle. Arvatkaa, meniko se katos tuhannen pareiksi..? Naapuri oli ollut pahoillaan ja sanonut tulevansa meidan puolelle juttelemaan asiasta puoli yksi. Juu, taalla kokotettiin, mutta eipa vaan ketaan nakynyt.

- Sahkokatko alkoi klo 10. Siippa ei voinut tehda Tirpalle ruokaa (ja totta kai soseet oli just lopussa ja auto oli mulla ja mina kokouksessa) eika mulle lounasta. Viidelta sahkokatko oli yha paalla, ei siis vielakaan lamminta ruokaa kenellekaan. Tirpalle siippa teki improvisoidulla keittimella puolikypsaa kesakurpitsaa ja pottua. Mmmm. Ja poltti somensa.  Sahkolaitokselta sanottiin soitettaessa "joo, se on kunnostustoiden vuoksi. loppuu viiteen mennessa". Arcatkaa monelta sahkis loppui? Kahdeksalta, kestettyaan 10 tuntia!!!

-Vuokrafirmasta tuli meilia, mita kaikkea pitaa korjata. Listalla oli ihan kohtuullisia asioita, mutta m yos juttuja, jotka ei toimineet mun muuttaessani taloon. Esimerkkeina mainittakoot liukuovet, joita ei kertaakaan olla kaytetty, samoin kun lamppujohto, joka oli rikki kun me muutettiin sinne. Just just.

Ma en yksinkertaisesti jaksa tata tallaista, ainakaan kovin montaa paivaa. No, ehka huomenna on parempi paiva (??)