Hellaa hallinnoiva sulake pimahti eilen illalla sahkokatkon seurauksena, joten tekstasin meidan luotto-sahkomiehelle, etta pistaytyisi aamusella katsomassa tilannetta (noita sulakkeita ei siis viitsi itse vaihtaa, kun eivat ole kovin moderneja ja vaativat rutkasti sahkojohtojen yhdistelya). Niinhan se sahkari sitten tuli sovitusti aamulla ja kiitin onneani siita, etta meilla on vihdoinkin luotettava sahkis!

Hyvien ammattimiesten loytaminen ei nimittain (taallakaan...) ole ihan simppelia. Putki- ja sahkomiehia on pilvin pimein, samoin raataleita ja puuseppia. Mukaan mahtuu joka sortin yrittajaa. Moni on varmaan ihan kelvollinen, mutta muzungu-asiakkaan kohdalla saattaa iskea ahneus; joko hintapyynto on aivan jarkjeton tai sitten materiaaleissa tai prosessissa yritetaan menna sielta, missa aita on matalin. Melko yleinen virhe on aloittaa hyvin, mutta laiskistua matkan varrella ja siten menettaa juuri kovalla tyolla ansaittu asiakaskunta. Tai sitten tyypit on kokonaisuudessaa aivan kadettomia, eivatka oikeasti tieda mita ovat tekemassa, mutta kutsuvat itseaan silti ammattimiehiksi.

Meilla on nyt siis hyva sahkari, loistava raatali ja ihan ok puuseppa, joiden hinta-laatusuhde on kohdallaan ja joiden aikataulut yleensa pitavat aika hyvin paikkaansa. Putkimies on viela hakusessa, mutta ehka nyt ei tarvitse enaa nahda kamalasti vaivaa se eteen. Tanaan aamulla alkoi ottaa paahan koko muutto Ugandaan. Siis etta pitaa taas aloittaa alusta tamakin rumba. Kuinkahan monta rajahtanytta kuumavesisailiota talla kertaa tarvitaan, ennen kuin tyyppeihin voi oikeasti luottaa?