Pakkaamisella tarkoitan toistaiseksi kodin pakkaamista pahvilaatikkoihin ja nyssyköihin ja pahvilaatikoiden ja nyssyköiden raahaamista vintille. Jos jotain hyvää pitäisi tästä urakasta löytää, voisin ilahtuneena todeta, että sain vinttikomeron tyhjättyä kaikesta vanhasta sonnasta, mitä sinne on kertynyt. Olen myös ihan menestyksekkäästi pystynyt luopumaan vuosien varrella keräämästäi omaisuudesta. Ikävä kyllä, vaikka UFF, Kierrätyskeskus ja koulun kirppis (sekä taloyhtiön roskis) ovat saaneet osansa, kaman määrä ei tunnu yhtään vähentyneen.

Eilen illalla ystäväni oli pakkausmuusana. Harmillista oli, että muusalla ei itsellään ollut kovin tehokas päivä. Olisin kaivannut vahvistusta tavaroiden poisheittämiselle, mutta muusan mielestä joka toinen esittelemäni tavara tuli ehkä säästää... Niinpä hajasijoittelin romuja pitkin pintoja - tuloksena vielä hiemuisempi kaaos.  Kaapit alkavat tosin olla jo tyhjenemään päin.... Pinnat sen sijaan eivät.

Jos olisin supertehokas tänään, voisin hyvillä mielin löysäillä huomenna. Vaan eipä taida yhden päivän tehokkuus auttaa. Alkuviikosta tulee näillä näkymin kurja!!