En voi millan uskoa, etta vuosi 2008 on ihan just kohta ohi. Taahan meni vinhaa vauhtia, tuntuu silta kuin olisin vasta aivan Heidehofin pihalla lahettamassa raketteja. Hirveasti on kylla ehtinyt sattua ja tapahtua niin yksityiselamassa kuin toissakin. 

 

Olen reissannut etenkin tyomatkoilla enemman kuin ikina ja nahnyt uusia mielenkiitoisia paikkoja sopivasti, jotta mieli on pysynyt virkeana. Toissa olen onnistunut vakiinnuttamaan paikkani ja vakuuttamaan pomon ja muut kollegat, etta aina ei tarvitse olla viisikymppinen (afrikkalais)mies osataakseen jotakin hyvin. Valilla olisin ollut valmis maksamaan melkein mita hyvansa siita, etta paasisin pois Malawista -  olen karsinyt tylsyydesta, koti-ikavaista tai muuten vaan sellaisesta olotilasta, ettei yksikaan uusi "kulttuurikokemus" ole paljoa ilahduttanut.

 

Enimmakseen elama on kuitenkin ollut aika kivaa ja varmaan aika unohtumatontakin. Nayttaa kovasti silta, etta tassa vietetaan viimeisia kuukausia kahden hengen taloudessa ja mina olen ainakin ottanut ilon irti tekemalla kaikkia niita juttuja, joita ei valttamatta voi tehda sitten kun lapsi on talossa.

 

Aina on kuitenkin parantamisen varaa, joten Hyvaa ja entista parempaa Uutta Vuotta ihan joka ikiselle. Seuraava postaus tuleekin Kapkaupungista (ostoslista on muuten ihan tajuttoman pitka...)