Toimistolla taas. Vaikka "turhaa", tanaan kun meidan puljussa vietetaan Eid-al-Adhaa. Kansallinen juhlapaiva se on vissiin vasta huomenna, jolloin me tyoskentelemme... Perjantaina olivat kovasti kaikki koittaneet povata, mahtaako kuu nakya jo nyt vai vasta huomenissa, mutta veikkauksen tarkkus ei ilmeisesti ollut kovin kurantti.

Vaikka onko tuolla nyt niin valia. Lomani aikana oli sahkopostilaatikoon tupsahtanut tieto parista isosta raportista ja muutamasta muusta kirjallisesta tuotoksesta, joiden dead line on ensi viikon maanantai. Sehan sopiikin kivasti, kun talla viikolla ma-ke olen kouluterveydenhuollon strategiatapaamisessa ja ke iltapaivasta viikonloppuun (pahimmassa tapauksessa sunnuntaihin) minun piti matkustaa yksiin kenttatapaamisiin. Taitaa olla niin, etta joku osa on pakko jattaa valiin, en nimittain ajateellut kirjoittaa niita juttuja sunnuntain ja maanantain valisena yona.

Jahka tasta kerkean, kertoilen lomasta lisaa. Joskin siippa teki sen jo tyhjentavasti, mutta varmaan jotain jai viela kerrottavaa.