Taas on paivittaminen jaanyt. Ma yhtena iltana jo kirjoitin pitkan sillisalaattipostauksen, mutta kuvaa lisatessani tekstikin katos. Ja sitten meni nettiyhteys.

Ma oleen ollut tyomatkoilla lahes joka viikko sitten joululoman. Joku jo kysyikin, onko mun pakko vierailla kaikilla Malawin ala-asteilla nyt... Koska Tirppa ei kesta yhtaan sita, etta ruttinit muuttuu tai katkeaa, on siippa jaanyt neidin kanssa himaan ja ma olen singahdellut yhdeksi yoksi etelaan. Ihan toimiva konsepti, noin niin kun periaatteessa, mutta kun niita matkoja on pitanyt tehda niin usein, niin jossain vaiheessa alkaa kaikilla vahan loppua into. Maaliskuussa pitais viela rykaista kerran vahan pidempaan, mutta oon suunnitellut, etta siita tehtais koko perheen yhteinen matka, silla yopyminen olisi joka tapauksessa  Zomban ylangolla.

Tirppa on vihdoinkin oppinut ryomimaan - 10 paivaa vaille 9 kk ikaisena, eli ei ole mikaan kovin varhaiskypsa tapaus. On hauskaa katsoa, miten toisen maailma laajenee nopeasti ihan maarattomasti. Neiti on jo alkanut karkailla olohuoneesta ulos ja tanaan jain huvikseni seuraamaan, miten pitkalle sita oikein viitsittais mongertaa, jos kukaan ei pysayttaisi. Siina vaiheessa, kun Tirppunen oli puolessa valissa pihatieta vartijoiden kopille pain, katsoin parhaaksi pysayttaa maailmanmatkalaisen. Ruoholle hienohipiamme ei viela lahde, vaikka tosta terassilta sinnekin olisi hyva yhteys. Toisaalta parempi niin, toissapaivana sain siepattua euron kolikon kokoisen sammakon pois silta kadesta (terassilla), kun elainparka oli matkalla suuhun. 

Ensimmainen hammaskin puhkesi typylle vihdoin viikonloppuna. Kylla sitakin odotettiin, etenkin kun hammasta on tehty huolella (jarsien) jo muutaman kuukauden ajan. Saas nahda, tuleeko muutkin hampaat yhta hitaalla tahdilla.

Muihin mainittaviin asioihin kuuluvat kahvinkeittimen lasikannut hajoaminen (juu ei, niita ei todellakaan saa taalta. Kavin tanaan ostamassa uuden heppoisen keittimen, mutta yritan kylla viela metsastaan ko. merkin kannua sitten Suomesta) ja uusien naamojen tulva toimistossa. Meilla rekrytointi on ihan pikkuisen hidasta, viime viikolla mm. saatiin uusi tyyppi korvaamaan yhta spesialistia, joka lahti heinakuussa muihin hommiin... Eilen aloitti kaksi uutta kv-staffia, tanana yksi ja kahtra odotellaan viela tulevaksi lahiviikkoina. Meidankin osaston pomon rekrytointi etenee, jo ehka ensi viikolla jarjestetaan haastattelut. Omasta jatkosta ei sen sijaan ole vielakaan sen enempaa tietoa.