Spekuloitiin siipan kanssa eilen vahan tulevaisuudella. Mun tyosopimuksenihan on voimassa ensi vuoden huhikuuhun, ja vaikka jatkosta on ollut puhetta, en oikein luota pomoni sanaan. Mikali tanne haluaisin (ja voisin) jaada, en uskaltaisi hengahtaa sopimuksen suhteen ennen kun todella olen sen allekirjoittanut. Olo on kuitenkin sellainen, etta kun kerran maailmalle on lahdetty, ehka kotiinpaluuta voisi viela vahan lykata.

Firman saantojen mukaan junioripostilta voi hakea "tavallista" paikkaa 15 kuukauden jalkeen. Mun 15 kuukauttani tayttyy ihan kohta ja moni kollega on antanut vinkin, etta kannattaa hakea muualle - just in case! Niinpa eilen katselin, mita olisi tarjolla. Ja olihan siella. Paikkoja, mita mina voisin hakea oli Sudanissa, Afganistanissa, Somaliassa ja Sierra Leonessa.... 

Ennen Malawissa tyoskentelya en olisi ikina voinut kuvitella, etta jonain paivana miettisin Sudanin olevan ihan mahdollinen tyopaikka millaan tavalla. Tietty vielakan en ehka ihan keskelle Darfuria mielellani menisi, mutta Khartoum kuulostaa (muiden kuvauksissa) oikeastaan aika miellyttavalta!!!

Saa nahda mihin sita viela paatyykaan, kun maailmankuva muuttuu tata vauhtia.