Nyt alkaa kamppa nayttaa vihdoin viimein silta, etta mitaan massiivisia hankintoja ei enaa tarvitse tehda. Seinat viela loistavat paljaina, taalta ei saa sellaisia kiviseinanauloja, joita voisi kotikonstein nakutella seiniin. SInitarra olisi tietenkin ihan hyva vaihtoehto, mutta sitakaan en ole viela saanut kasiini.

Talla viikolla saatiin siis uudet sohvat. Yksi kolmen istuttava ja kaksi nojatuolia. Nayttavat oiekin hienoilta ja paalliskangaskin on just sopivan varista. Selkanojat ovat vahan matalat, joten kunnolla rohnottaminen on vaikeaa. No, olisi ehka kannattanut antaa jotain tarkempia mittoja eika pelkastaan netista printattua kuvaa. Siihen nahden puuseppa on ollut okein nappara kasistaan. Nyt meidan olohuoneessa nayttaa vahan hotellin loungelle.

Jotain pienempia tilauksia oli viela tarkoitus tehda. Puuseppa veti tosin herneet nenaan siita, etta kirjoitin shekin paivamaaraksi vasta taman perjantain, kun sohvat toimitettiin jo tiistaina. Oli pakko varmistaa ensin, etta tililla olisi rahaa silloin. Vieraushuoneiden sangyt uupuvat viela ja yopoytakin olisi kiva. Jos ei Knight enaa vastaa kontaktiyrityksiin, pitanee sitten kayda Coffin streetilla ostoksilla. Ruumisarkkujen seassa on ihan siedettavia sankyjakin.