En tieda, onko tama kuvitelmaa vai totta, mutta taalla palvelu tuntuu olevan happamempaa kuin Lilongwessa. Ei tietenkaan turistirysissa, missa palvellaan hyvin isojen tippien toiveessa, mutta esim. kauppojen kassoilla. Ollaan mietitty, pidetaanko taalla tiettyja duuneja paskahommina. Malawissa palkkatyo on vahemman koulutettujen keskuudessa viela niin harvinaista, etta paasaantoisesti kassoilta ja muovipussien pakkaajilta saa viela iloisia ilmeita ja hyvantuulista palvelua.

Taalla ei myoskaan kysella kaikilta kuulumisia. Malawissa joka ikinen keskustelu alkaa tervehdyksella ja kuulumisten vaihtamisella. Myos niiden kassojen ja pussinpakkaajien ja bensapoikien kanssa. Se on kovasti tarttuvaa ja ollaan taallakin aina kajautettu kysymys paikassa kun paikassa. Taalla se ei ilmeisesti ole tapana ainakaan samassa mittakaavassa ja osa tyypeista katsoo meita kummeksuvasti.

Tietyssa mielessa on kivaa palata kotiin huomenna. Lomalla on kivaa ja Kapkaupunki on hienoa paikka, mutta koiria ja aina ystavallista palvelua alkaa olla jo ikava. Kotona ei tosin ole telkkaria, mutta siivous hoituu yhta napparasti eika joka ilta tarvitse miettia, minne menisi syomaan.