Taalla on ihan selva talvi! Sen huomaa kylmasta (+18-+20) ilmasta ja siita, etta joka toisella on flunssa. Siippa on tanaan kotona potemassa ja miehena se on tottakai ihan hirrrrrmuisen sairas, paljon sairaampi kuin mina ikina voisin olla, mutta ihan tavalliselta flunssalta se tauti mun mielestani vaikuttaa...

Suzie on myos sairaana. Eilen se oli kuulema jo valitellut kurkkuaan ja tanaan Patrick tuli sanomaan, etta Suzie lahtee kaymaan laakarissa, mutta tulisi toihin iltapaivalla. Ne on molemmat niin kamalan tunnollisia - nytkin piti oikein patistamalla patistaa Suzieta pitamaan sairaslomapaiva. Toissa kukaan ei ole pois, mutta kaikki niistavat kilpaa, ihan niin kuin fudisjoukkueessakin.

Ma olen ottanut ennaltaehkaisevan lahestymistavan. Vaikka kaikki nauravatkin, kaytan toissa jatkuvasti (hameen kanssa) villasukkia ja kaariydyn lampimaan villashaaliin. Mulle on aivan sama, olenko Suomesta ja naytanko naurettavalta, kunhan en hytise jatkuvasti!!!

16.43 EDIT: Taisin teilata siipan flunssan vahan liian aikaisin. Nyt silla raukkaparalla on jo oikeaa kuumetta (eika vaan niukinnaukin lampoa), joten ehkapa lenssu onkin arhakampaa sorttia!