Ajaeltiin tanaan ihan rauhassa kohti lentokenttaa, jotta siippa paasisi suuntaamaan kohti Suomea. Puolimatkassa kuului omituinen aani ja ma luulin, etta nyt meni rengas. Noustiin autosta ja tarkistettiin - ei mitaan. Jatkettiin matkaa ja melkein samassa alkoi uudestaan kuulua ikava sivuaani. Auto myoskin tuntui vahan epavakaalta, joten siippa ajoi maksimissaan 50 km/h, kun pelattiin ettei muuten paastaisi perille. 

Siippa paasi mtkaaan ilman ongelmia ja mina ajelin sita samaa 50 km/h vauhtia takaisin toimistolle ja siita melkein samaan syssyyn huoltamolle. Kavi ilmi, etta siippa oli epaillyt aivan oikein - vasemmasta takarenkaasta oli laakeri paskana. Ajoitus oli mahdollisimman huono, mulla oli talle illalle viela noin sata hoidettavaa asiaa, samoin kuin huomisaamulle (lisaksi pari pikku kokousta ennen kun lahden klo 12, jotka on tietty kaikki eri puolilla kaupunkia). Perkeleen perkele.

Auto jai siis korjaamolle ja luvattiin maanantaiksi. Taytyy vaan toivoa, etat kaverit on niin hyvasydamisia, etta viitsivat kayda lunastamassa sen sielta. Kun en ihan luota malawilaisen autokorjaamon pihaan - voihan se auto siella pysya, mutta melkein 2 vkoa on kuitenkin aika pitka aika... Stana!!