*Paivavartijalle Bintonille syntyi lauantaina poika. Unohdettiin kysya, montako mukulaa perhessa ennestaan on, mutta tuskin ihan hirvean montaa, kun Binton on aika nuori. Meita ei ole pyydetty kekskimaan lapselle nimea - monta hyvaa olisi kylla jo varastossa.

*Chikondilla on jotain markarupea tai vastaavaa. Kavivat Suzien kanssa laakarissa perjantaina, toivottavasti sopiva salva loytyi. Lapset ovat olleet aika terveita viime aikoina ja laakarikeikkoja on tullut kohtuullisen vahan. Hyva niin.

*Naapurit ostivat joskus kevaalla langattoman puhelimen. Nyt ovat pistaneet bisneksen pystyyn - Suzie on viikonlppuisin laheisella kaupalla puhelinkiskana lasten kanssa. Ensin vahan paheksuin, mutta kun samalla alueella on muitakin muijia samoissa hommissa ja oleskelu nayttaa aika leppoisalta (ompelukerholta), niin enpa jaksa niin paheksua.

*TAkapihan valot aiheuttivat perjantai-iltana taas kerran oikosulun koko talossa. Soitin sahkarille lauantaina ja tyyppi sanoi etta joo, joo, sain jo sun tekstiviestit (*2). Mutta kun mina en ole oikeasti lahettanyt viestin viestia... Sahkari ei tietty uskonut, mutta lahetti onneksi apulaisen lauantaina fiksaamaan valoja.

*Martin (toinen yovartija) joutui lauantaina tekemaan taas 24 h vuoron. Poika tuli kohteliaasti koputtelemaan aamupaivalla ja kysi, voisiko saada mitaan syotavaa, kun ei tullut mukaan evasta 24 h"n varalle. Siippa teki munakkaan ja saattin napsakasti tarjottua sille lounaaksi kaikkia tahteita. Poika loisti kun naantalin aurinko - valilla on ehka ihan kivaa saada jotain vaihtelua nsiman tilalle.