Niin se van on, etta nykyisen housekeeperin kielitaidosta ja koulutuksesta hulimatta mulla on tullut  ikava Susieta jo monta kertaa. Ihan hyva suoritus, ottaen huomioon, etta Betty on tyoskennellyt meilla vasta viikon...

Jos Betty olis ensimmainen kodinhengetar, joka meilla tyoskentelee, olisin varmaan ihan tyytyvainen. Tytto tekee kohtalaisen huolellisesti juttuja (ja pyyhkii polyja, mita Susie ei kyla juurikaan harrastanut...). Mutta se vauhti.... Ehka Susie oli alussa yhta hidas, mutta Betty ei saa paivan aikana millaan tehtya silta pyydettyja hommia. Jos se pesee lattia, silittamiselle ei jaa aikaa. JOs tas lattiat kiiletelevat, pyykkeihin ei ole koskettu. Tokihan tama talo on suurempi, mutta vastaavatsi Bettylla on pidempi tyoaika. Ja MAlawissa SIsielle ja reilusti aikaa viela leikkia Tirpan kanssa.

Susie oli myos niin oma-aloitteinen, ettei mitaan rajaa. Kun ma palkkasin se, annoin ohjeeksi "vahan siivoilua ja pyykkaysta". Muita ohjeita ei tarvittu - ainoastaan jos oli jotain TODELLA erityista, jatin siita lapun. Bettylle taas piti kertoa kaikki tyot etukateen ja vaikutta silta, etta se todella tekee vain sen, mita on pyydetty.

EI pitais valittaa, onhan joka paivainen siivooja ihan superluksusta anyway. Mutta kun on tottunut loistavaan, keskinkertainen ottaa pahan. Toisaalta ollaan Bettyn ekat tyonantajat, joten nyt lienee tilauisuus kouluttaa tyttoa. Pitaa vaan muistaa hienotunteisuus!!