Malawilaiset osaavat kylla yllattaa! Just kun luulin olevani matkan jaljilta tottuneeni taas tahan meninkiin (joskaan en enaa jaksa hillita itseani ihan taysin esim. kokouksissa kun/jos taalla ei enaa olla niin kovin pitkaan vaan joudun olemaan sarkastinen valilla aaneen...) oltin taas lentaa persiilleni hammastyksesta.

Tai no, homoparin tuomitseminen 14 vuodeksi vankeuteen ei sittenkaan valitettavasti yllattanyt mua. Jopa meilla toissa, missa ihmisten kuvitteli olevn valistuneita ja valveutuneita, on kuvainnolisesti paukutettu muzuguja raamatulla paahan, jos joku meista on tullut sanoneeksi jotain kriittista asiasta. Taytyy sanoa, etta lahetystyo on kylla epaonnitunut melkoisen hyvin, kun lahimmaisenrakkaus on naemma onnistuttu jattamaan opetuksista kokonaan valiin...

Sen sijaan totaalisen hammastyksen ja lahes kolarin aiheutti uuden parlamentin ohi ajaminen eilen. Paasisaankaynnin paalla luki metrin korkuisin kullatuin kirjaimin "PARLIAMENT BUILDING". Buahhahahahahahahahah. En oikeesti ehka koskaan ole nahnyt mitaan niin huvittavaa. Lupaan laittaa kuva sitten kun kamera tiistaina tanne saapuu.