Muutettiin uuteen kotiin maanantaina, samoin kettion koneet tuli silloin, tiistaina saatiin koneet toimimaan ja telkkari seinaan, rahdit (seka Suomesta etta Malawista) tuli keskiviikkona, tosrtaina tyhjentelin iltasella laaikoita ja perjantaina tilasin loputkin huonekalut.

Nyt on aika kaynyt ihan jarkyttavan pitkaksi. Koska kampassa on tasan ruokapoyta ja telkkari alakerrassa ja ylakerrassa sanky, ei mitaan oikein voi theda eika tavaroita laittaa paikoilleen, kun paikkoja ei ole. Iltapaivalla pesin aikani kuluksi kaikki lattiat ja siivosin kylpaprit ja vessat, joten sitakaan ei enaa voi tehda. Siippa siivosi keittiota. Mun internetistani on loppunut kaikki surffattava aikoja sitten (pliis, laittakaa linkkeja hyviin blogeihin!) eika tv oo kolahtanut vuosiin, joten tylsistyn kuoliaaksi.

Iltapaivalla sentan uus nanny kavi sopimassa asioista ja hengailemassa. Tosi fiksu tytto, ollan kylla onnekkaita kun hanet saatiin. Kohta Tirppa varma kay sujuvasti potalla eika enaa huoli tuttipulloakaan... Tosin vahan on sellianen fiilis, etta mihinkas meita enaa tarvitaankaan, kun kodinhoitaja hoitaa kodin, nanny lapsen ja puutarhuri talon ulkopuolelta. Kai ma voin sit kayda toissa vahan tonimassa papereita pinosta toiseen :D