Saatiin eilen oma osamme Capen liikennekulttuurista. Auton vuokraamisen piti olla ihan simppelia, mutta pimu koitti saaada meidan papereita tunnin verran vasattya ja vaikka auto on palautettu kunnossa, jai aika epaselvaksi, paljonkos siita nyt sit maksettiin... Vuokra-autolla (intialainen? Tata oli enemmankin kuin leluauto) oli ihan kivaa huristella pitkin poikin, mita nyt ne monikaistaiset tiet tosiaan pelottivat. Alkuperainen reittisuunnitelmamme ei toteutunut yhden tien ollessa suljettuna, joten joudutiin vahan seikkailemaankin.

Hyvantoivonniemi oli hiano!!! Aika keski-ikainen kohde ehka, mutta siella me ja muut saksalaiset ja japanilaiset turistit kipusimme ja kapusimme majakalle ihmettelemaan maisemia. Vaivannako palkittiin jalleen. Sen lisaksi, etta maisema oli todella hulppea, naimme kaksi valasta sukeltelemassa alhaalla. Menomatkalla paasimme ihailemaan paviaaneja lahietaisyydelta ja siippa bongasi paluumatkalla strutseja henagailemassa puskissa.

Vielakaan en ole loytanyt lampunvarjostimia. Alkaa jo huolettaa. Huomenna on pakko menna lamppukauppoihin, mutta pelkaan, etta taalla myytavat mallit eivat ole kovinkaan kuljetusystavallisia. Matkalaukkuun kun pitaisi mahtua myos uuden kylpparinmaton seka kaksi paria kenkia, jotka ostin eilen kostoksi yhteiskunnalle!!