Nyt kun vihdoinkin paasin lekurintarkastukseen (piti menna jo pe, mutta laakarin veli oli kuollut, joten se oli koko viime viikon lopun ja taman viikon alun veke toimistolta), voin hyvin tulla kaapista.

Taalla voidaan siis kohtuullisen paksusti, erityisesti tosta vyotaronseudulta. Huomenna on kasassa 16 taytta raskausviikkoa, joten viela en voi sanoa olevani voiton puolella. Olo on ihan ok, en ole karsinyt juuri mistaan perinteisesta raskausoireesta paisti vasymyksesta, joka sattui aika pahaan saumaan hektisen tyorupeaman kanssa. Nyt alkaa helpottaa seka tyo- etta vasymysrintamalla.

Ja ei, en ole alkanut lassyttaa, enka yhakaan voi sietaa mitaan mamma-lappaa, saati kuvottavaa masuasukki nimitysta. Niin etta parasta kaikkien mut tuntevienkin puhua asioista niiden oikeilla nimilla ja kutsua mahaa mahaksi tai ehka kessiksi! Vaikka sita ei kylla ole viela mitenkaan hirveasti. Omat vaatteet mahtuu ihan hyvin eika toisskaan kukaan ole arvannut mitaan. Pomolle pitanee kohta kertoa, mutta yritan lykata niin pitkaan, etta vuosisuunnitelmat 2009 on tehty. En nimittain halua antaa mitaan uusista tehtavistani pois...