...kertoisin siita, kuinka polttoainepula alkaa haitata jo tiettyja arkipaivan juttuja. Ihmettelin tiistaina, miten ihmeessa meilla oli niin paljon roskia odottamassa roska-autoa portin pielessa. Auto tulee siis yleensa tiistaisin, tosin usein se saattaa tulla  yhta hyvin keskiviikkoisin, torstaisin tai ei ollenkaan. Keskiviikkona roskat odottelivat taas ulkona noutajaa (kotikeiju siis hoitaa tamankin toimen), samoin kun torstaina. Eipa tama ole ensimmainen viikko, kun roskia ei haeta, mutta tajusin vasta, ettei niita haettu myoskaan viime viikolla. Tuskin haetaan myoskaan ensi viikolla - polttoainepulaan ei ole nakyvissa minkaanlaista helpotusta ja diselin kohdalla tilnne on viela bensaa paljon huonompi...

Onneksi meilla on kaytetty lahestulkoon pelkastaan kestovaippoja. En edes uskalla ajatella, mika roskisvuori pihan nurkassa meita muuten jo odottaisi! Voi kohta olla, etta on pakko ruveta polttamaan jotain roskia, jos tilanne kestaa kovinkin kauan. Kanakopin vieressa on sopiva paikka, mutta viela toistaiseksi en oo antanut moiseen lupaa. Katellaan.

Omassa autossa on tankki viela puolillaan ja jerrykannussa viitisentoista litraa. Etta kylla ma viela toihin (valitettavasti? vai onneksi?) jonkun aikaa paasen ja kaupastakin on hamstrattu vahan ekstraa kaappeihin, niin ei tarvi niin usein lahtea tuhlaamaan.

Nyt lahden taas blogitauolle.