Taas on loydetty yksi asia, jota en osannut etukateen luokitella harvinaiseksi ylellisyystarvikkeeksi. Taalta nimittain nayttaa kylla loytyvan kaikkia muita, mutta ei kolmoskoon kertakayttovaippoja.Siis ei kerta kaikkiaan koko kaupungissa nayta olevan niita.

Kaytetaan taalla enimmakseen kestovaippoja monestakin syysta. Ymparistonakokulmat,  koirien mieltymys kaikkeen epamaaraiseen, hiostamattomuus, kotiapu ja auringonpaiste, joka kuivaa vaipat hetkessa ovat hyvia syita kestovaippailuun. Rahakin ratkaisee, taalla yksi kertakayttovaippa maksa karkeasti kaksi kertaa sen, mita Suomessa. Valilla kertikset ovat kuitenkin valttamattomia, esimerkiksi pidemmilla matkoilla (meilla kun saattuu olemaan aika rajoitettu maara niita kestovaipan sisaosia mukana).  Suomesta tuotiin paketillinen ja ostettiin Blantyresta toinen.

Kohta tarvittaisiin lisaa kertakayttosia vaippoja, etenkin jos on pakko taas matkustaa jossain valissa. Aloin jo pari viikkoa sitten katsastamaan kauppojen vaippavalikoimaa. Lilongwessa on siis 7 varteenotettavaa supermarkettia, mutta yhdenkaan vaikoimaan ei satu kolmoskoko kuulumaan. Siis mit vit! Ymmartaisin, jos vaippoja ei olisi ollenkaan, mutta etta vain tietty koko puuttuuu...