Kaduille kuseskelusta siippa on useaan otteeseen kirjoittanut. En yhakaan pysty tajuamaan, miksei kusihadan iskiessa voisi siirtya pari metria reunemmalle tai vaikkapa puun juureen, vaan miesten on lorotettava justiinsa siihen, missa sattuvat olemaan. Ei nyt siis kaupungin keskustassa, mutta milla hyvansa maantien varrella naita keskella-ei-mitaan kusijoita nakee yllin kyllin.

En myoskaan ymmarra, mikseivat naiset (esimerkiksi taalla toimistossa tai sitten arvintoloissa tms) voi lukita/sulkea sen vessakopin ovia, missa he ovat asiaansa toimittamassa. Ei ole yksi eika kaksi kertaa, kun olen paukannut ovesta sisaan aiheuttaen molemmille osapuolille kiusallisia tilanteita.

Eniten ihmetyttaa kuitenkin se, etta jengi ei veda vessaa kaytyaan siella. Toimistossakin siihen ilmioon tormaa yllattavan usein. kaipa se juontaa juurensa siita, etta huusia ei tarvitse vetaa. Kyse on kuitenkin koulutetuista ihmisista, joilla jokaisella on vesivessa kotonaan. Onko liikaa vaadittu, etta omat jatokset huuhdottaisiin alas??? Onhan se epaekologista, mutta voisko sita namiskaa vaikka painaa vaan sen verran, etta romppeet huuhtoutuu alas ja sitten sitten keskeyttaa sailion tyhjentymisen?

Nainkin syvallista taalla tanaan.