Yllattavn monelle on joutunut selittamaan, etta "joo-o, kylla me asutaan ihan oikeassa talossa, missa vesi tulee hanoista..." Se, etta vessassa on kasienpesuun kaksi hanaa (kylma ja kuuma, joskin molemmista tulee yleensa haaleaa) tuntuu jo niin normaalilta, ettei sita oikein meinaa edes omituiseksi ymmartaakan. Onneksi suihkut ja keittion hana on modernisoitu eika tarvitse ihan hirveasti kikkailla, etta tulee sopivaa vetta.

Vesi maistuu ja haisee ikavalta, siis sellaiselta klooriselta. Aiemmin keitettiin vetta (kollega tosin juo keittamatontakin), mutta maun takia sita ei tullut hirveasti juotua. Lomalla ostin vedensuodattimen ja se on parantanut veden makua huomattavasti. Luulotautisina keitetaan vesi kuitenkin ennen suodatusta. Join paivan vain suodatettua vetta, mutta maha meni sekaisin, joten totesin, etta parempi vara kuin vahinko. Kuulostaa monimutkaiselta, mutta itseasiassa on ihan simppelia. Vetta on parempi keitella nyt varastoon, jotta mahdollisten liian kovien sateiden myota hairiintynyt vedenjakelu ei haittaa tankkausta.

Vedesta tuli mieleen, etta eilen huomattiin meidan kylpparin vessan viemariputken vuotavan. Se onkin edellisella kerralla (ei meida aikana) korjattu runsaalla maaralla teippia. Remontin yhteydessa teippiin on suditu maalia, jotta nayttaisi uudelta... Kun nyt saisi vuokrafirmasta jonkun kiinni.