Kuten sanottu, viimeistan Mount Mulanjella tuli mieleen, etta pitaisikohan jotain tehda fyysisen kunnon eteen. Olen sohvaperunoitunut varsin mallikkaasti ja punttiskortiakin olen kayttanyt korkeintaan uima-altalle auringonottoon.

Koska tarjonta on mita on, aloitin eilen jalkapallon. Tai potkupalloksi sita kai pitaisi kutsua. Joku kansainvalisen koulun opettajista oli saanut aikaiseksi organisoida harjoitusvuoron niiden koulun kentalta seka yhden miesopettajan laumaa kaitsemaan. Lauma se tosiaan oli, yli 20 naista, joilla ei oikeastan kellaan ollut mitaan hajua koko pelista.

Ai etta oli nastaa! Lammiteltiin oikeaoppisesti ja harjoiteltiin vahan syottamista. Ja sitten pelattiin. Sellaista sinne tanne juoksenteluahan se oli, potkittiin vahan toisiamme nilkkoihin ja tormailtiin kovasti. Mutta hiki siina tuli ja pari kertaa osuin palloonkin!! Viiden viikon pasta otellan kuulema kv-koulun secondary schoolin tyttoja vastaan.... Veikkaan, etta neniin tulee ja pahasti. Halla valia. Hauskaa se on varmasti!