Ma mietin joskus vuosi sitten kun tanne palattiin Tirpan kanssa, etta sitten kun meidan lahdon aika koittaa, tukin voidaan pitaa mitaan laksiaisia, kun ei tunnetakaan enaa ketaan. Kavi kuitenkin niin, etta yksi suunnilleen samaan aikaan lahteva kaveri halusi pitaa yhteislaksiaiset omalla talollaan. Niista vahista ihmisista, joita me tunnetaan, suunnilleen puolet on yhteisia kavereita eli suunitelmassa oli jarkea.

Eilen sitten grillailtiin iltapaivasta yohon. Oli oikein mukavaa. Kuten arvasin, niista ei tullut mitaan megajuhlia - mun kollegoiden lukumaara oli hyvin vahaninen ja niin oli Mikaelinkin, mutta kaikki kaverit sentaan loysivat perille. Ainoan merkittavan valikohtauksen aiheutti kaverin puutarhuri, joka joi kaljaa hurjaan tahtiin ja alkoi sit myohemmin illalla riehua portin ulkopuolella, mutta siitakin sitten selvittiin.

Ei kylla tuntunut yhtaan omilta laksiaisilta. Kunhan vaan grillattiin. Siis etta vaikka moni kyseli tuntemuksia, ei musta nyt viela oikein tunnu miltaan. Ei ehdi. Liikaa stressaamista. Ehka sitten lentokentalla...