Mukavan lampiman viikonlopun jalkeen koitti taas kylma arki. On se ihan mahdollista, etta ulkona on lammin, mutta toimistossa palellaan. Kylmat yot (la-su yona +5 c) viilentavat rakennukset kivasti, niin etta maanantaisin ei voi kuvitellakaan olevansa t-paidassa.

Meilla oli koirat hoidossa viikonloppuna. Ne on kylla hupaisia otuksia, etenkin nuorempi, jonka aiti on siis puhdasverinen Rhodesiankoira ja isa puoliksi Rhodesialainen ja puoliksi Tanskandogi. Siina hauvassa on sellaista Scoopy Doo-maista honoa meininkia, se on ihmisrakas ihan liiallisuuteen asti ja ahne kun saapas. Soi muun muassa kanan kaarepaperit roskiksesta ennen kun ehdittiin kissaa sanoa. Enaa kaksi viikkoa, sitten ne on meidan. Kissa on vielakin hakusessa.

Muuten viikonloppu meni hengatessa, perjantaina kaytiin tapaamassa kollegan veljia, jotka oli visiitilla ja lauantaina oli yhden tyokaverin luona lounas. Tyokaverit on kivoja, mutta pitanee alkaa pikku hiljaa tutustua muihinkin ihmisiin. Vapaa-aikana olis nimittain ihan hauskaa nahda muitakin tyyppeja, kun aina niita samoja naamoja.

Jaahas, nyt siippa tuli lunastamaan mut taalta. Pitaa vieda yksi shekki. Kylla laskujen maksaminen on kivaa.