Loysin sopivan kuvan OPB:n toiveeseen "Paikka johon et toivoisi nelivetosi sammuvan". Taallahan niita paikkoja nakee kylla vahan valia, meilla taitaa olla varastoissakin kuva siita, kun auto melkein stoppasi (bensan puutteeseen) keskelle hylattya kansallispuistoa, jonka asfalttitiesta ei ollut kun kuopat ja rippeet jaljella.

1951435.jpg

Jos auto olis hyytynyt talle "sillalle", oltaisiin todennakoissti tiputti jokeen aika akkia. Kuva jattaa nayttamatta palaneet aluspuut, nama paallimmaiset olivat tassa lahina ehka naon vuoksi.... Samalla reissulla (ehka joskus n. kuukausi sitten Dzalanyama Forest Lodgen retkella) oli pari muutakin siltaa ja kohtaa, jotka olisvat olleet auton kannalta sangen kinkkisia jamahtamispaikkoja.

Ai miten niin mulla on tanaan toimistossa tylsaa? No kun nythan on Eid, Ramadanin paattymisen juhla ja Malawissa kaikki viettavat sita tanaan. Paitsi me. Meilla sita vietetaan jsotain ihmeellisesta syysta huomenna... Ei jarjen hippustakaan, tanaan ei siis oikein voi theda mitaan, kun kaikki partnerit ja ministeriot ovat lomailemassa!