Sahkokatkokset ovat yleistyneet aivan huimasti. Kaksi generaattoria on kuulema korjauksessa ulkomailla. Lehdessa ilmoitetaan katkoksista aina valilla, mutta useimmiten tilanne iskee paalle ihan yllattaen. Lahes joka aamuisista katkoksista ei ole niin haittaa, mutta illalla ne ovat sangen ikavia! Eilen selvisi, etta sunnuntai-illan katkokset ovat kuulema niita, joista on ilmoitettu. Klo 18-20 alueella 12 ei ole sahkoa. Kivakiva. Ihan kuin sunnuntai-iltaisin haluaisi tehda muuta, kun lohota sohvalla ja katsoa DVDita. Eilen en onneksi ollut viela ryhtynyt kokkaamaan. Sahkon katketessa soitin japanilaiselle tyokaverilleni ja onnekseni sain hanesta seuraa illalliselle ravintolassa. Ravintolassa tormasimme afrikkalaisiin tyokavereihimme. Hekin asuvat samalla alueella. Puhuimme, etta tasta lahtien voisimme illallistaa yhdessa. Kivempaa se on joukossa karvistella.

Tyotehtava, jonka sain torstaina on haastava, mutta kiinnostava. On kivaa, kun saa oikeasti tehda jotain tarkeaa, eika tarvitse enaa leikkia tyotatekevaa!

Vartijafirma on ihan pyllysta. Olen viime keskiviikosta asti kinunnut niilta kopiota laskusta. Kolme kuukautta piti maksaa etukateen. Koska kateista ei ollut, paivitin sekkini viikon eteenpain (toimiston HR-tyypin ohje). Tyopaikka maksaa vartijat, joten oletin saavani korvauksen kuittia vastaan. Nyt tarvitaan kuitenkin itse lasku, ennen kuin voin saada rahat. Ei siina mitaan, mutta sekki on katteeton tata menoa. Mitahan mulle sitten kay?