Nyt kylla sapettaa!! Aiti lahetti meille paasiaismunia hyvissa ajoin ennen paasiaista ja on ihmetellyt moneen kertaa, eivatko ne jo ole perilla. Mina tietty skeptikkona ajattelin, etta ne menivat parempiin suihin enka juurikaan ole olettanut lahetysta ikina nakevani. Yllatys oli melkoinen, kun taman viikon alussa poydallani oli pakettikortti Capital Cityn postikontorista.

Nainen tiskin takana ihmetteli aaneen, missa olen oikein ollut. Hammastelin vahan, vastahan sain pakettikortinkin. Paketti oli kuulema tullut jo maaliskuussa (itseasiassa heti paasiasisen jalkeen), mutta ensimmainen pakettikortti ei ikina tavoittanut mua. Sekin on kateissa toimistomme syovereissa. Heraa kysymys, kuinka vaikeaa oikeastaaan onkaan rekisteroida postilahetys ja toimittaa se sitten vastaanottajalleen????

No joo, eipa siinakana mitaan, jos se lahetys muuten olisi ollut kuosissa. Paketin ohessa oli kuitenkin valittelukirje: "Pahoittelemme, etta lahetyksenne jai jyran alle" tai mita vastaavaa siihen oltiinkaan kirjoitettu. Silta se kuitenkin naytti, kastuneelta ja jyran alle jaaneelta. Sisalto oli loppujen lopuksi yllattavan kuosissaan, tai ainakin osa siita oli viela ihan kayttokelpoista. Aion myos kaapia Mignon-munista kaiken syomakelvotoman pois ja nauttia edes pienen palan herkullisesta suklaasta!!!