Hikea todella pukkaa, henkisesti ja fyysisesti. Toissa saa painaa niska limassa, vanhan talon luovutuskuntoon tyostaminen hikoilutti ja lisaksi saa on inhottavan hikinen. Onneksi Lilongwessa ei kuitenkaan ole niin karmean nihkeaa kuin Mangochissa, jossa kaytiin viime viikolla tyomatkalla. Ilma oli +38 ja kostea ja todella painostava. Huoneessa oli tietty ilmastointi, mutta vaikka nukuimme se paalla, herasi Tirppa parin tunnein valein nestetankkaukselle. Siita huolimatta tasi tytto vahan kuivua (vaikka juotettiin sille kylla vetta sitkeasti paivalla). Tuottaa nyt naas papanoita...

Meilla toimistossa on alkanut muuttohassakat. Joulukuun alussa siirrytaan siis uuteen rakennukseen. En kylla tieda kuka tan on suunnitellut, luultavasti joku malawilainen. Nimittain ilmastointilaitteet vietiin ekana - kohta kuukaus sitten. Upeeta. Viime viikolla vietiin myos verhot, joten nhyt aurinko paistaa sisan ihan suoraan ja sisalla on niin tajuttoman kuuma, etta tyonteko ei oikeesti suju.

Kunhan tan viikon jaksan viela ja ensi viikolla pari paivaa, niin sitten aion ottaa pari paivaa lomaa ja vaan levata kotona puolialasti ja valilla leikkia Tirpan kanssa. Ei kenenkaan pitais talla saalla huhkia nain hirveasti.