Päästiin kuin päästiinkin tänne, eikä Amsterdamissakaan tarvinnut odottaa kuin 1,5 vuorokautta ylimääräistä. Oltiin oikeasti onnekkaita ja lisäksi KLM todella otti huomioon pienen lapsimatkustajan monin tavoin, joten meitä kyllä kohdeltiin mainiosti.

Vikat viikot Malawissa kuluivat ihan siivillä, ensinäkin mun oli pakko vielä käydä melkein joka päivä toimistossa erinäisten työsyiden vuoksi, tosin uuden sopimuksen tiimoiltakin piti käydä duunailemassa kaikenlaista. Yksi veljistäkin oli vielä Malwissa, joten sen viihdyttäminen ja jeesailu vei myös jonkun verran aikaa. Lähtö tuli lopulta ihan puun takaa, joten oon ihan satavarma, että miljoona asiaa jäi jotenkin rempalleen.

No, eipä tätä Suomi-auttuutta nyt mitenkään määrättömästi edes kestä. Näillä näkymin mun paluuni Lilongween tapahtuu jo 10.5. Edessä on siis 6 kk sopimus Malawissa - jos siis mitään muuta ei pöyhdy. Viime viikolla sain tosin shokeeraavan tiedon, että työhaastattelu Ecuadoriin on huomenna ja toukokuussa se Ugandan haastis sitten vihdoin pidetään. Parhaassa tapauksessa pääsen siis valitsemaan, missä haluaisin työskennellä. Ihan tajutonta!