Jos taa ei joutuis menemaan opetusministerioon kokoustamaan seuraavan kvartaalin tukibudjetista kello kolme, taa paasis toista jo vartin paasta, kert meilla taas ihqusti annettiin puol paivaa vapaata. Mutta koska ministerion tyypit on olleet koko viikon pois toimistostaan ja budjetit on pakko saada allekirjoitettua korkealla taholla tiistaiaamuna, ei auta kun menna sinne kokkimaan.

Mut kayhan se nainkin. Voin taalla rentouta ja tarkistaa, etta mulla on kaikki vaaditut dokumentit Sambian viisumia varten. Vaatimukset on kovat (2 valokuvaa, kopio passista ja opio Malawin oleskeluluvasta, vapamuotoinen anomuskirje SEKA niiden anomuslomake kahtena kappalena. Seka 50$), mutta kuulema ihan tiskin takana hengaavasta hemmosta riippuu, tarvitaanko mitaan muuta kuin rahaa... Jannityksella jaamme odottamaan!

Lahto on huomenna klo 05 - koitetaan kerita lodgeen lounasaikaan! Ohjelmassa on lahinna letkea hengausta ja jonkun verran kirahvin bongausta. Se on mun ainoa tavoitteeni - isot kissapedot on liian vaarallisia ja muut on jo nahty. Jos vaikka sais univelat pois reissussa - heti paasiasisen jalkeen alkakin horrormaisen kiireiset ajat ja nukkuminen ja edes kotona hengailu taitaa jaada ihan vaan haaveeksi... Onneksi yleinen mieliala on nyt aika korkealla, kiitos siita kuuluu kylla aidin kirjeelle ja kaverin ja kummipojan kanssa eilen puhelimessa puhumiselle!

Etta sommoro siis! Palataan joskus ensi viikolla!