Niinhan siina kavi, etta ensi tuli soitto, sitten epavirallinen sahkoposti ja eilen viimein virallinen sahkoposti paakonttorilta. Tama talous karistaa Malawin polyt jaloistaan elokuun alussa. Lomailemme ensin jonkun viikon Suomessa ja muutamme sitten ainakin vuodeksi Ugandan paakaupunkiin Kampalaan. 

Olen kovasti innoissani. Ensinakin minusta tulee "spesialisti" (ja toimenkuvani on todella mielenkiintoinen), toiseksi Kampala on mahtava paikka ja kolmanneksi ympariston vaihdos tekee meille aikuisille hyvaa. Samalla mua vahan surettaa jattaa kaikki tuttu ja turvallinen taakse ja erityisella haikeudella ajattelen jo nyt taman talon hyvastelya. Kotivaen (Patrick&Suzie ym seka tietty koirat) kohtalo huolestuttaa, vaikka ei me kuitenkaan voitais olla taalla ikuisuuksia pitamassa niista huolta.. No, asioilla on tapana jarjestya.

Tiedan, ettei Uganda ehka kuulosta suurimman osan lukijoita korvissa mitenkaan huippumestalta, mutta verrattuna tahan uneliaaseen tuppulaan, meille se on kuin lottovoitto. Ihan huippusiistia!!!