Ekana vuonna taisin oikeasti nauttia kuumasta kaudesta ennen sateita. Viime vuonna olin tahan aikaan raskaana ja vaikka maha ei viela painanutkaan, teki kuuma kuitenkin tukalan olon. Ajattelin, etta taa vuosi menisi rutiinilla, mutta olin aivan vaarassa. Osasyyllinen on kylla taa uusi talo, vanhassa oli laattalattiat makkareissa ja koko makuuhuonepaaty pysyi paljon pidempaan viileana. Tai en ma tieda, mutta jopa tapauksessa sisalla on perkeleen kuuma.

Nukkumisesta on tullut entista haastavampaa. Kun muutenkin on kuuma eika peittoa tai lakanaa voi enaa kayttaa, niin ahdistaa ihan suunnattomasti kun Tirppa herailee syomaan tai muuten kiukkuamaan ja sitten sita pitaa pitaa vieressa tai sylissa syomassa tai jotain muuta kamalan hikista. Neiti on kaikenlisaksi kamala hikipetteri, eli laheisyys todellakin lammittaa.

Surffailin tassa aikani kuluksi myoskin kaikkia ihania lastenvaatteita, joita olis tosi kivaa hankkia. Harmi kylla Tirppa kulkee talla hetkella paasaantoisesti shortsiasussa/lyhythihaisessa bodissa ja niitakin taitaa olla ihan liikaa, kun Suzie pesee kaiken pyykin joka paiva (myos paivalla likapyykkiin menevat) ja kaikki kuivuu auringossa ihan hetkessa. Raahattiin siis vahan turhaa kaiken sorttisia vaatteita matkalaukullinen mukanamme, oltais oikeasti parjatty ihan murto-osalla (siis tyyliin 2*kutakin vaatetta). Nyt releita on tosin alkanut menna vahan enemman kun Tirppa on alkanut syomana soseita. Suurin osa ruuasta paatyy jo mahaan, mutta kun silla kasvismossolla on niin kivaa paristaa...