Sita Nairobi oli. Vaikken ehtinyt niin hirveasti nahda, oli kuitenkin aika helppoa todeta, etta meininki on jokseenkin toisenlaista kuin Lilongwessa. Eika pelkastaan hyvassa. Savusumu kirveli kurkkua ja nelikaistaisella tiella autossa jonottaessamme hymy tahtoi hyytya. Vaan kylla olisi tehnyt mieli jaada katsastamaan kaupungin tarjontaa pidemmaksikin aikaa. Ihan oikeita ostoskekuksia, kerrostaloja, elokuvateattereita ja jalkakaytavia.... Seka puistoja!!! Niita ei kotikulmilla nay, silla kaikki maa on valjastettu maissipelloiksi.

Tansania vaikuttaa viela paremmalta. Dar es Salaam oli samaten vilkas, moderni ja suuri (siis lintukoto-perspektiivista katosttuna) ja Tansanian maaseutu on ihanan vihreaa ja rauhallista. Maaseutu vaikuttaa vahan varakkaammalta kuin Malawissa, etenkin kylat ovat paremmassa kunnossa ja niista loytyy paljon enemman kauppoja (ja kaupoista myos jotain ostettavaa). Merkittavaa on vuohien puuttuminen. Matkalla Darista tanne nain ehka 2 vuohta. Malawissa samalla matkalla luku olisi vahintaan 200.

Lamminta pukkaa. Ilma on kuuman kosteaa, sellaista kun tropiikissa pitaa ollakin.Keskittyminen opiskeluun reilun viikon ajan saattaa tehda tiukkaa!