Parlamentti on taas kiinni. Presidentti sulki sen suutuspaissaan, kun eivat perkeleet suostuneet hyvaksymaan budjettia ilman etta olivat oikeastaan alkanet edes kasitella sita... Kaikkein kasittamattominta on kuitenkin se, etta kukaan ei oikeastaan reagoinut mitenkaan. Eivat kansalaiset, eivat donorit, ei YK. Humhumhum talla vaan hymistellaan ja kaikki jatkuu aivan kuten ennenkin.

Viime viikolla bensan hinta nousi kerralla sen 25%. Arvatkaa mita teki kansa? Ei yhtaan mitaan, kunhan vaan valittelivat keskenaan, kuinka kurjaa.

En tieda, milla taman kansan oikein saisi reagoimaan edes johonkin.

Yksittaiset ihmiset kylla reagoivat tavallaan. Yksi fudiskavereistani oli herannyt lauantaiyona vahemman mukavaan yllatykseen - huoneessa oli yllattaen ollut kaksi tyyppia panga-veisten kanssa. Kirkumiseen tyypit olivat reagoineet uhkailulla: "jos et ole hiljaa, me tapetaan sut". Kaikki oli viety, lappari, stereot, kasilaukku, vaatteita, reppu jne. Jopa se nahkasalkku, mista loytyivat paperikopiot kaikista tarkeista tyopapereista... Ja vartijat eivat muka olleet kuulleet mitaan, ilmeisesti olivat siis mukana juonessa. Alan pikkuhilja arvostaa sita, etta meilla oli kaksimetrinen tiiliaita ja piikkilankaa siina paalla!