Kotona on oikeasti ihan kiva olla. Mikaan muu ei sitten olekaan kivaa.

Mua lainataan toissa viikoksi toiselle osastolle, kun niilla on pulaa ja districteihin tarvitaan fasilitaattoreita kun tehdaan "district action planeja". Sain kuulla hommasta paivaa ennen lomalle lahtoa ja ikavalla tavalla jouduin jattamaan kaikki jarjestelyt muille. En myoskaan paassyt oikeaan koulutukseen (2 pv) talla viikolla vaan sain 1,5 h pikabriiffauksen just ennen lomaa. Yritin ankyttaa, etta en tieda "OVC"sta mitaan (=orphans and vulnerable children) ja mulle sanottiin, etta ei haittaa...

Palasin toimistolle, piti vaan hakea shekki ja tietokone ja varmistaa kuski. Mutta kas. Kaikki asiat on levallaan kuin jokisen evaat. Matkavaltuutusta ei oltu allekirjoitettu, shekkia ei siis oltu tehty, tietokoneen asennuksessa oli haikkaa, varausta hotelliin ei oltu saatu aikaiseksi, autojarjestelyt eivat olleet kunnossa... Muutenkin suorastaan vituttaa menna sinne, tiedossa on kuulema pitkia paivia ja raskasta tyota. En tieda hommasta holkasen polaysta ja tyopari on joku vanha ukko, jota en oo ikina tavannut, mutta joka oli puhelimessa aika nihkea.

Sian sentaan siirrettya lahtopaivan maanantaiaamulle. LAhden mielummin 05.30 aamulla kun vietan yhden illan tyhjassa rantaresortissa. Katsos kun menen paikkaan, missa ei muita majoitusvaihtoehtoja ole. Siella on kivaa viikonloppuisin eurassa, mutta ei arkena yksin. Koko paikassa ei ole telkkua eika mitaan muutakaan. Hohhoijaa!!