I-ha-naa! Kello on kymmenen, ilman on juts sopiva, aurinkoinen mutta vahan tuulinen. Istun terassilla juomassa aamukahvia ja napyttelemassa tata. Tirppa on jo paivaunilla ja siippa nukkuu viela. Itsekin voisin menna nukkumaan, mutta ei vasyta - viime yona Tirppa herasi VAIN 2 kertaa ja nukkui aamulla vahan yli kasiin (ihan juhlaa, viime aikoina yoheraily on pahentunut potensiin 100 ja mm. toissa yona pisin unipatka oli 2 h ja lisaksi mukaan mahtui 2 * tunnin jodlaussessio  keskella yota). 

Aamun rauhan ainoa hairiotekija oli halyyttimen parahtaminen paalle ja sen myota Rapid Response ryhman saapuiminen ryminalla. Meilla on siis tassa talossa sahkoaita, joka (samoin kuin "panic button") on yhdistetty kovaaniseen sireeniin ja samalla lahtee signaali halyytyksesta ko. ryhmalle. Nain tuulisella saalla saadaan vartijakaarti vieraaksi vahan valia - aina kun aidan paalle putoaa isompi roska, tullaan meita tervehtimaan pillit vinkuen.

Ma tunnen luissani, etta tasta tulee hyva paiva! Eilen oli huippuhuonosta yosta johtuen koko paivan paa tosi kipea, lisaksi piti ratkoa vanhan talon sahko-ongelmia sahkarin kanssa ja kaya availemassa ovia sohvanhakijoille (nyt on sit viimeinenkin ylimaarainen huonekalu myyty-jee!). Tanaan saataan ehka poistua ovesta hierojalle/perikyyriin/kampaajalle, mutta en todellakaan aio tehda mitaan jarkevaa. Olo on ihan uupunut kaikesta tyostressista ja muusta, joten tarvitsen todellkin tallaisen en-tee-mitaan paivan!!!