Oli tarkoitus tyoskennella tiukasti budjettien parissa omaa lentoa odotellessa. En ottanut huomioon, etta paikallisen yksityiskoulun ekaluokat (siis kuusivuotiaista) on taalla luokkaretkella. Naperoita on valehtelematta ainakin 100 ja jos kehtaisin, niin kuvaisin, silla sen verran viehattavia ovat. Innostus on kuitenkin kasinkosketeltavaa ja kiljunta sen mukaista.

Toivon saavani lipun seuraavaan Lilongwen koneeseen. Air malawi on saaanut kuulema yhden koneistaan takaisin, joten lentoja tanaan Blantyresta Lilongween on perati kaksi. Asken ei lippuluukulla kyllakaan nakynyt ketaan, etta voi olla, etta soitan kohta nolona kuskin lunastamaan mut taalta. Se tosin tarkoittaisi huomiseen iltapaivaan asti taalla roikkumista, silla tyokaveri, jonka kanssa olen matkassa, sai itselkleen jarkattya tapaamisia myos koko huomiselle!

Siella taitaa kansakunta pikkuhiljaa valua juhannuksen viettoon. Olkaa varovasti alkaaka kaahatko/hukkuko/riehuko puukon kanssa tarpeettomasti.

_______

EDIT 14.54No voi p***u sentaan. Asken lippuluukulla oli mies, joka iloisesti kertoi, ettei se 15.30 kone menekaan Lilongween vaan suoraan Johannesburgiin. "Kato kun meilla ei ollut tarpeeks matkustajia menossa Lilongween, niin paatettiin muuttaa reittia..." Siis mit vit, ei kai lentokoneiden reitteja noin vaan muutella?!?!