Pirsana, menivat sit nostamaan bensan hintaa. Taalla siis hinta ei vaihtele paivittain, vaan vastaava taho tarpeen mukaan paattaa, pitaako hinnan muuttua. Entinen hinta oli 200 kwachaa litralta, nyt hinta nousi melko reippaasti 250 kwachaan/litra. Eihan taalla vielakaan vissiin Suomen hinnoissa menna, mutta kun ottaa huomioon takalaiset palkat, nykyinen litrahinta (1,14 euroa) alkaa olla jo melkein tavoittelemattomissa monelle. Pitanee nostaa Paddyn ja Suzien palkkoja, mutta toivottavasti taalla ei tarvi alkaa kilpajuoksuun inflaatiota vastaan...

Lauantaina koettiin kamala jarkytys, kun yritettiin menna meita lahina olevaan ruokakauppaan. Sana ei ollut kiirinyt meille saakka - kauppa oli palanut kirjaimellisest poroksi tostain vastaisena yona. Palo oli alkanut ilmeisesti kaupan leipomosta, jonne tyontekijat oli lukittu sisaan... Yovartijat olivat onneksi kuulleet tyontekijoiden hakkaavan ovea ja saaneet hajotettua se, joten henkilovahingoilta valtyttiin. Vahan kylla saaliksi kavi omistajaperhetta, vaikka tyontekijoitaan kohtelevatkin aivan pain helvettia. Isoa ja monipuolista (myynnissa oli melko lailla kaikken mainosta telkkareihin) kauppaa ei nimittain oltu vakuutettu!!  

Siippa on taas kipeana. Perjantaina naytti jo silta, etta tauti on selatettty, mutta sunnuntaina poloinen oli taas ihan reporankana ja hengasi kylpytakissa koko paivan. Toivottavasti se nyt tervehtyy, silla perjantaina saapuu kaveripariskunta vierailulle ja siipan olisi tarkoitus toimia matkaoppaana!