Karattiin taas! Tilaisuus loppui eilen iltapaivalla, mutta koska emme ole tarpeeksi korkea-arvoisia, emme tietenkan kollegan kanssa saanet lentaa. Onneksi tiesimme, etta Blantyren ja Lilongwen valilla kulkee luksusbusi kaksi kertaa paivassa. Iltavuorossa oli tilaa, joten talla kertaa matkustimme oikeasti todella mukavasti ja jouhevasti! Oli videoita, tarjoilua ja juomaa.

"Annual Review" meni ihan mukavasti. Tilaisuus oli tosin tylsaakin tylsempi eika opetusministerion edustajista kovinkaan moni paassyt paikalle, koska napparasti meidan byroo oli buukannut tilaisuuden samalle viikolle muiden tarkeiden happeninkien kanssa. Oli siella kuitenkin pari setaa (ja district-tasolta vaikka kuinka monta) patsastelemassa lyhythihaisissa kesapuvuissaan. Siina on kylla naky, joka joka kerta naurattaa yhta paljon. Lyhythihaiset puvut ovat siis miesten pukuja, jotka muuten eivat eroa normipuvuista mitenkaan, mutta hihat ovat lyhyen ja hihasuissa on kaanteet.

Myos alimittaiset kravatit ovat taalla yleinen naky. Monilla se loppuu suunnilleen rintojen kohdalle ja on muodoltaa yleensa aika levea. Mita koreampi kuosi, sen polleampi omistaja.