Istun hotellin "Business centerissa" ja odottelen kyytia lentokentalle. Taalla on julmetun kuuma eika olotilaa viilenna yhtaan se, etta on aivan tapinoissa.

Vieraat saapuivat ja istuvat kuulema nyt terassilla nauttimassa elamasta. Olisin niin paljon mielummin jo siella kun hikoilemassa taalla. Workshoppi saatiin onneksi kunnialla lapi, malawilaisittain tosin aikataulusta aika paljon myohassa, mutta lapi kuitenkin. Itse opin melkoisesti uutta. Opettavaista oli myos jalleen kerran huomata, miten paljon tukea District Education Officerit tarvitsevat a) toimivien suunnitelmien tekemiseen b)suunnitelmien toteuttamiseen. Ministerion tyyppien kanssa tuli puhuttua vahan enemmankin ja oli mukavaa huomata, kuinka ainakin yhden osaston pomo arvostaa minua. Saman osaston apulaispomo (eukko) sen sijaa onistuu hadin tuskin peittelemaan negatiiviset tunteensa. Eipa niin, en minakaan siita eukosta tykkaa, mutta onnistun sentaan nayttelemaan toista.

Taa lahtis nyt niin kuin lomalle. Ensi viikolla tiedossa on jarvessa lillumista, elainten ihmettelya (Oikealle safarille ei taalla paase, kun "Big Five" ei ela maassa, mutta hippoja ja ronsuja kuulema nakee pilvin pimein. Ja puhveleita tms.), kapottelya vuorella ja muuten vaan yleista hengaamista loistavassa seurassa. En usko, etta ehdin paivittamaan. Tai ehka en edes viitisi, kun pakahtuisitte kateudesta :)