Luuli, etta Malawi olis valmistanut mut aika hyvin kaikkeen saatamiseen ja omituisiin juttuihin ja siihen, ettei hommat sahko- ja putkimiehen kanssa ikina mee, niin kuin kuvitteli. Joo, onhan se noinkin, mutta taalla taa saataminen on kylla viela potenssiin kaksi.

Siippa on jo ansiokkaasti kuvaillut tapahtumia, joten en jaksa kaikkea toistaa. Tanaan iltapaivallla luultiin, etta kaikki oli jo ok ja sahkot oli kytketty alakertaan takaisin. Kaytiiin koko poppoolla kaupassa ja takaisin tullessa kuultiin kovaa hurinaa seka ihmeteltiin, miksi valot valkkyvat strobomaisesti. MAlawissa naita strobovaloja oli paljon, aika kun ESCOMilla ei riittanyt taytta virtaa kaikille, madalleettiin harskisti jannitetta.

Tirppa meni nukkumaan ja me surffailtiin rauhassa keittion poydan aaressa. Yhtakkia meni valot ja samalla hurina loppui. Valot tuli takaisin ja hurina alkoi uudestaan. Tajuttiin, etta ei perkele, meillahan taitaa olla tuolla generaattori. Siipan tarkastuskaynti vahvisti asian.

Kuka sen generaattorin on tuonut tanne, on erittain epaselvaa. Omistaja veikataan. Myoski syy, miksi sahkot on alakerrasta katkaistu sahkoyhtion toimesta ei ole viela selvinnyt kenellekaan, vaikka asiaa on nyt 1,5 paivaa puitu. Yhta suurta mysteeria taa elama!