Muutettiin tanaan. Ei nyt kuitenkaan viela uuteen pysyvaan kotiin - sen loytamisessa saattaa kulua tovi, silla ruuhkat rajoittavat rajusti niita aluiieta, joilla oikeastaan voi ja haluaa asua (ellei sitten tykkaa viettaa paivittain pari tuntia mennen tullen ruuhkassa...). Keskustan tuntumassa on ihan ok paikkoja, mutta vuokrat ovat aika suolaisia ja lisaksi en oikein innostu asuinalueesta, jolla paasaantoisesti tulee vastaan valkosia cd-kilpisissa autoissaan. Etsinta siis jatkuu yha, vaikka toki muutama potentiaalinen kamppa onkin jo nahty. Meilla tietty rajoittavana tekijana on se, etta ensisijaisesti etsitaan taloa omalla pihalla, kun toiveena on yha Tessan ja She´ban liittaminen perheeseen...

Meidan ensiasumuksemme taalla oli Hotel Le Bougainviller Bugolobi-nimisella alueella. Aivan fantastinen paikka esimerkiksi aikuisille, jotka lahina nukkuvat hotellissa, ehka nauttivat illalla patiolla muutaman drinkin. Lapsiperheelle, joka vietta paivat hotellilla, ei paikan huoneisto ollut paras mahdollinen. Huone oli paivisin vahan turhan pimea ja minikeittio oli nimensa mukaisesti minikeittio. Nukkumatila oli ylakerrassa (turhan houkuttelevien pitkien portaiden paassa...), mutta missan ei ollut suljettavaa ovea. Niinpa paatimme, etta viikonloppuna muuttaisimme.

Uusi mesta on nimeltaa Golf Course Apartments - taa sijaitsee todellakin kaupungin keskella sijaitsevat golf-klubin valittomassa naapurissa. Kamppa on siisti ja oikein tilava, naita huonekaluja tuskin ottaisin kotiini, kun en ikina ole lasipoydista lammennyt. Sijainti on kuitenkin hyva ja huoneisto on superhalpa, lisaksi tassa on paljon enemman oikean kodin tuntua ja suljettavia oviakin loytyy! Tassa on 103 kaksiota ja kolmiota, joten mikaan pieni alue ei siis ole kyseessa. Punttisalikin on kuulema kohtuullinen ja lisaksi loytyisi saunaa ja sen sellaist. Tasta on hyva metsastaa sita oikeaa - joka toivottavasti kuitenkin loytyy ennemmin kuin myohemmin. Moni nayttaa asuvan taalla Kampalassa ollessaan vakituisesti, me ei nyt kuitenkaan taideta tahan ikiajoiksi jaada.