Vieraita, tyo- ja lomamatkoja, loputtomia sahkokatkoja, Tirpan uusia taitoja, runsaasi tyotapahtumia, vaihtuvia tietoja tulevaisuudesta, niskuroivat netti ja tietokone. Siinapa syyt, miksen ole paivittanyt aikoihin. 

Eniten aikaa on mennyt vieraiden viihdyttamiseen ja kaitsemiseen. Ensin meilla oli viikon ystavapariskunta Lontoosta, entisia lilongwelaisia. Paljon tuli puhuttua politiikkaa ja Malawin tilannetta, onneksi valissa ehdittiin holista diipadaatakin ihan kivasti. Pari tuntia em. vieraiden lentokoneen lahdon jalkeen saapui allekirjoittaneen veljeskatras (3 kappaletta), kaikki ilman matkalaukkuja. Yritettiin optimoida matkatavaratilanne ja siirrettiin safaria South Luangwassa (Sambiassa) yhdella paivalla, mutta eihan Etiopialainen kyennyt toimittamaan kuin yhden pakaasin tiistaina, joten matkaan lahdettiin lainavaatteissa. Matkatavaroiden setvimiseen ja safarin siirtamiseen meni alkuviikko, loppuviikko oltiin siella safarilla. Ja ei, kolmas kerta ei sanonut totta, en vielakaan nahnyt sita %¤#")(/! leopardia. Pitanee kai menna viela yhden kerran. Muuten oli kylla oikein kivaa ja veljetkin tuntuivat viihtyvan. Tanaan seurue lahti road tripille kohti jarvea yhden mun kaverin autolla.Olivat saapuneet perille vasemmanpuoleisesta liikenteesta huolimatta.

Sahkokatkojen suhteen tilanne on taas ihan helvetillinen. Viime viikon lauantaina meilal oli sahkokatkoa 15 h ja sunnuntaina 8 h. Viikolla oli taas ainakin kaksi iltaaa talo pimeana ja tanaan oli katkoa 7-17. Jos olisi varmuus tanne jaamisesta, hankkisimme ehka jo vihdoin sen invertterin. Netti on myoskin nikotellut pahemman kerran, yheys patkii useita kertoja tunnissa tai sitten on niin hidas, etta jopa kuvattoman nettisivun lataamiseen menee 20 minuttia. Aaargh.

Tulevaisuus naytti jo varmalta, uusi sopimus tanne 6 kuukaudeksi viikon irtisanomisajalla, eli jos se Uganda toteutuisi, niin sinne siirryttaisiin lennossa. No joo, luin eilen tyosahkopostit ja olin saanut paakonttorista erokirjeen (joka siis lahetetaan aina sopimuksen loppuessa) ja liitteena olevassa meilissa pyydetttin mua tekemaan paperityot "before your departure". Niin etta en ma nyt sit tiedakaan, mita tassa oikein tapahtuu. Selvinnee ehka ensi viikolla. Tai sitten ei.